privatlærer

Privatundervisning

UNAK tilbyr privatundervisning i de fleste fag på grunnskolen og videregående skole. Privatundervisningen skjer som regel én-til-én og er tilpasset elevens hverdag. Undervisningen er skreddersydd for hver enkelt elev. 

Kjemien mellom elev og PrivatLærer (PL) er veldig essensielt for et godt resultat. Derfor har vi en lærergaranti; vier ikke fornøyd før dere er fornøyd. Ved oppstart har vi en motivasjonssamtale, der vi blir bedre kjent med dere, og går gjennom enkle tips for studieteknikk og forventninger.


BE OM TILBUD

Slik fungerer privatundervisning med en privatlærer

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om dine behov.

Enten direkte via denne linken eller etter en samtale med en av våre hyggelige koordinatorene, legger dere inn bestilling av en PL (PrivatLærer). Dere beskriver dagens situasjon, eventuelle preferanser og antall timer.

Så fort vi kan bekrefte deres ønsker, sender vi dere forslag til dag og tid for oppstart. Hvis ønskelig kan dere også bestille oppstart med en motivasjonssamtale der også foreldrene er velkommen.


BE OM TILBUDBLI KJENT MED OSS

Grunnskolen

Hos oss får ditt barn personlig leksehjelp og privatundervisning i alle basisfag på grunnskolen. Flere av våre PL (privatlærere) tilbyr tilpasset leksehjelp i flere enn ett fagLES MER

Videregående

Privatundervisning i videregående skole kan være nøkkelen til å forbedre din karakterer. På videregående har man ofte mer fokus på eksamen og karakterer. LES MER

Privatist

Som privatist hos oss kan du velge mellom flere pakketilbud på privatundervisning. Du velger den løsningen som passer deg og dine behov best. LES MER

Hvorfor privatundervisning?

Mangler ditt barn motivasjon? Eller trenger mestringsfølelse i ett eller to fag? Er det ikke nok selvtillit til å rekke opp hånden i timen? Eller blir man stresset av prøver og eksamener? Føler du som forelder ikke strekker til? Eller hver gang du prøver å hjelpe til, så ender det opp i en konflikt? Eller rett og slitt, ditt barn har høye ambisjoner?

Uansett utgangspunkt, kan vi hjelpe! Én-til-én undervisning gir ditt barn trygghet og effektiv læring rettet mot elevens spesifikke behov. Våre unge PrivatLærere (PL) gjør de vanskelige fagene til en god opplevelse, og utnytter barnets potensiale til å prestere bedre på skolen.

UNAK er en del av Ungdomsakademiet AS og har som mål å være best på kvalitet. 

VI SER ELEVEN BAK KARAKTEREN!

Usikker på om du trenger privatundervisning?

For å avdekke litt hva slags behov du har, så anbefaler vi at du tar foreldretesten.


TA VÅR TESTBLI KONTAKTET