Privatundervisning

UNAK tilbyr privatundervisning i de fleste fag på grunnskolen og videregående skole. Privatundervisningen skjer som regel én-til-én og er tilpasset elevens hverdag. Undervisningen er skreddersydd for hver enkelt elev. Se hva andre mener om oss.

Kjemien mellom elev og PrivatLærer (PL) er veldig essensielt for et godt resultat. Derfor har vi en lærergaranti; vier ikke fornøyd før dere er fornøyd. Vi har også gratis motivasjonssamtale ved oppstart, der vi blir bedre kjent med dere, og går gjennom enkle tips for studieteknikk og forventninger.

Privatundervisningen kan skje i våre lokaler på Skøyen og Helsfyr, hjemme hos eleven, online eller et annet avtalt sted.

Vi tilbyr privatundervisning i blant annet matematikk, fysikk, kjemi, naturfag, engelsk, spansk, tysk, historie, samfunnsfag.

Privatundervisning

Hvorfor privatundervisning

Mangler ditt barn motivasjon? Eller trenger mestringsfølelse i ett eller to fag? Er det ikke nok selvtillit til å rekke opp hånden i timen? Eller blir man stresset av prøver og eksamener? Føler du som forelder ikke strekker til? Eller hver gang du prøver å hjelpe til, så ender det opp i en konflikt? Eller rett og slitt, ditt barn har høye ambisjoner?

Uansett utgangspunkt, kan vi hjelpe! Én-til-én undervisning gir ditt barn trygghet og effektiv læring rettet mot elevens spesifikke behov. Våre unge PrivatLærere (PL) gjør de vanskelige fagene til en god opplevelse, og utnytter barnets potensiale til å prestere bedre på skolen.

UNAK er en del av Ungdomsakademiet AS og har som mål å være best på kvalitet. Vi ser eleven bak karakteren!

Grunnskole

Videregående

Høyere utdanning

Privatist