Velkommen til Ungdomsakademiet (UNAK)!

UNAK ble stiftet i 2010, og siden den gang har vi hjulpet utallige elever med å oppnå sitt fulle potensiale, forbedre karakterer, eller rett og slett med å trives bedre på skolen. Vi forstår at skolearbeid kan være utfordrende noen ganger, og vi er her for å støtte elevene på veien til suksess.

Veiledning og støtte

Det viktigste å vite om UNAK er at vi ikke er en erstatning for den offentlige skolen, men heller en ekstra hjelp til skoleundervisningen. Vi jobber gjerne sammen med skolen din for å sikre at elevene får den støtten og veiledningen de trenger for å lykkes. 

Gode arbeidsrutiner

Vi mener at elevene bør satse på å få et godt førstegangsvitnemål istedenfor å ta opp fag senere. Det har blitt vanskeligere og vanskeligere å komme inn på studier med andregangsvitnemål, derfor kan det være lurt å innøve gode arbeidsrutiner allerede fra ungdomsskolen.

Dedikert team

Bak UNAK står et dedikert team av erfarne gründere og investorer, inkludert Raman Bhatnagar og Trond Riiber Knudsen. De deler vår visjon om å gi ungdommer muligheten til å skinne og oppnå det beste de kan på skolen.

Vi er her for å hjelpe elevene med å oppnå sine mål og suksess på skolen. Sammen jobber vi mot en spennende fremtid full av muligheter. Velkommen til UNAK, hvor elevenes suksess er vårt mål!

I media

Se relevante saker om UNAK i media. 

Har du spørsmål om UNAK?

Ta gjerne en prat med oss.