Velkommen til Ungdomsakademiet (UNAK)!

UNAK ble stiftet i 2010, og siden den gang har vi hjulpet utallige elever med å oppnå sitt fulle potensiale, forbedre karakterer, eller rett og slett med å trives bedre på skolen. Vi forstår at skolearbeid kan være utfordrende noen ganger, og vi er her for å støtte elevene på veien til suksess.

Veiledning og støtte

Det viktigste å vite om UNAK er at vi ikke er en erstatning for den offentlige skolen, men heller en ekstra hjelp til skoleundervisningen. Vi jobber gjerne sammen med skolen din for å sikre at elevene får den støtten og veiledningen de trenger for å lykkes. 

Gode arbeidsrutiner

Vi mener at elevene bør satse på å få et godt førstegangsvitnemål istedenfor å ta opp fag senere. Det har blitt vanskeligere og vanskeligere å komme inn på studier med andregangsvitnemål, derfor kan det være lurt å innøve gode arbeidsrutiner allerede fra ungdomsskolen.

Dedikert team

Bak UNAK står et dedikert team av erfarne gründere og investorer, inkludert Kari Madeleine Isaksen-Gihle, Raman Bhatnagar og Trond Riiber Knudsen. De deler vår visjon om å gi ungdommer muligheten til å skinne og oppnå det beste de kan på skolen.

Vi er her for å hjelpe elevene med å oppnå sine mål og suksess på skolen. Sammen jobber vi mot en spennende fremtid full av muligheter. Velkommen til UNAK, hvor elevenes suksess er vårt mål!

Ida MarieIda Marie
00:23 28 May 23
Gee KayGee Kay
16:36 12 Feb 23
Har vært hos UNAK i 2 år som lærer og vil anbefale UNAK på de sterkeste! De vet hva de holder på med!
Cem ErgünCem Ergün
13:37 16 Nov 22
Veldig bra miljø og flinke folk
Henrik HusbyHenrik Husby
09:56 29 Jul 22
Bra
Luan Gia Thanh VoLuan Gia Thanh Vo
17:19 27 Jul 22
Fine kollegaer og flotte lokaler, som gjør læring gøy og moro. Vil absolutt anbefale UNAK til de som vil gå opp i karakterer!
Som privatlærer opplevde jeg at jeg brukte tiden min på noe meningsfylt, både i samfunnet og rent for min egen del. Når man forklarer fenomener som for en selv er opplagte på nye måter, øker den ens egen innsikt i faget. Privatlærer er perfekt hvis du har lyst til å gjøre noe helt konkret for å forbedre verden littegrann. 🙂
Oriana VasquezOriana Vasquez
08:54 23 May 18
Jobbet som privatlærer på UNAK. Jeg har følt meg virkelig ivaretatt og respektert, noe som er viktig for å kunne trives på jobb. Det har vært en kjempe gøy opplevelse, og jeg har møtt veldig mange flotte mennesker gjennom denne jobben. Anbefales sterk, del din kunnskap med andre!
js_loader

I media

Se relevante saker om UNAK i media. 

Har du spørsmål om UNAK?

Ta gjerne en prat med oss.