Ofte stilte spørsmål

Vi har samlet noen av de spørsmålene vi ofte blir spurt om. Kontakt oss gjerne hvis du ikke finner det du lurer på!

En typisk økt varer vanligvis i 1,5-2 timer. Vi tilpasser lengden basert på elevens behov og konsentrasjonsevne. 

Vi tilbyr faktura for enkel betaling. Vil tilbyr også avdragsordning for våre større
undervisningspakker.

Absolutt! Vi har en fornøydgaranti for å sikre at dere er tilfredse med tjenestene våre. Det vil si at dere kan trekke dere fra avtalen innen to undervisningsøkter er gjennomført, uansett grunn, selv om dere har signert kontrakt. Dere betaler da kun for de timene som er undervist. Dersom man ikke er fornøyd etter de første par øktene men ønsker å fortsette, tilbyr vi alternativer for å møte deres behov. Våre undervisningskoordinatorer står alltid klare til å lytte dersom man er i tvil eller har spørsmål til forløpet.

Våre PrivatLærere er nøye utvalgte, faglig sterke studenter med pedagogiske ferdigheter. Vi sørger for å matche hver elev med en lærer som passer best for deres unike behov. 

Privatlærerne er alle over 16 år og befinner seg vanligvis på universitet, høyskole eller videregående skole. Vi gjennomgår grundige tester av privatlærernes faglige kompetanse og undervisningsevner. Det er ikke bare viktig å være dyktig i faget, men også å kunne effektivt formidle kunnskapen. I tillegg deltar privatlærene jevnlig på workshops om læringsstiler, formidlingsteknikker og andre relevante ferdigheter. Dette sikrer at de er godt forberedt til å skreddersy undervisningen til hver enkelt elev.

Det er enkelt å komme i gang! Besøk vår nettside, registrer deg. Deretter vil en undervisningskoordinator ta kontakt. På bakgrunn av deres telefonsamtale utarbeider undervisningskoordinatoren en behovsanalyse. Med denne behovsanalysen som basis finner koordinatoren en passende privatlærer ut ifra blant annet geografi, faglig ekspertise og personlighet.

Før undervisningen starter, vil det være et uforpliktende oppstartsmøte der dere møter privatlæreren vi har funnet for dere. Dette gir dere muligheten til å vurdere kjemien og justere forventningene, og vi sikrer oss dermed at alt er klart for et vellykket forløp. Deretter vil privatlæreren skreddersy undervisningen spesielt for deres sønn eller datter. Læringsøktene vil bli gjennomført én gang i uken, med hver økt som varer i to timer. Varigheten av forløpet vil være avhengig av deres individuelle behov og målsetning. Vi anbefaler dog at man tar utgangspunkt i et skolesemester.

Vi tilbyr skreddersydd én-til-én undervisning, mens privatistskoler vanligvis har gruppeundervisning. Vårt fokus er på individuell oppfølging og tilpasning.

Ungdomsakademiet – UNAK, har eksistert i markedet siden 2012 og er den lengst etablerte aktøren innen privatundervisning. Gjennom disse årene har vi hjulpet flere 1000 elever og har etablert en god praksis innen dette fagområdet. Vi har også flotte lokaler ved Nasjonaltheateret og på Bryn som benyttes til undervisning.

Vi tilbyr hjemmeundervisning, undervisning i våre lokaler og online undervisning, slik at du kan velge det som passer best for deg og din timeplan.

Vi tilbyr dessverre ikke refusjon for ubrukte timer. Imidlertid er vi fleksible og kan tilpasse timeplanen etter behov, slik at du kan få mest mulig ut av undervisningen.

Vi har mulighet til å komme hjem til kunder som bor i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. 

Ja, vi tilbyr privatundervisning i opptil to fag. Ved ønske om flere fag vil vi gjøre en individuell vurdering av situasjonen.

Usikker på om du trenger privatundervisning?

For å avdekke hva slags behov du har, så anbefaler vi at du tar foreldretesten.