Sommerkurs 2024

Hei foreldre!

Sommeren er rett rundt hjørnet, og barna skal ha lang ferie. For mange familier blir dette en kabal som må gå opp, da det ikke er gitt av vi voksne kan ha fri fra jobben like lenge som barna. I tillegg ønsker vi som foreldre å legge til rette for at barna skal ha meningsfulle aktiviteter å bruke ferien på. I år igjen arrangerer vi kurs i slutten av sommerferien, i flere fag tilpasset ulike nivåer. Her er noen gode grunner til hvorfor våre kurs er det perfekte valget for deres barn denne sommeren:

1. Tette kunnskapshull:
Våre kurs er designet for å hjelpe elevene med å tette eventuelle kunnskapshull, slik at de står sterkere rustet for det kommende skoleåret. Kursene våre tilpasses deltakerne og vi fokuserer på å følge opp eventuelle kunnskapshull nøye slik at elevene får mest mulig nytte av kursene.

2. Forberedelse til nytt skoleår:
Ved å delta på våre sommerkurs vil barna deres være godt forberedt når høstsemesteret starter. Dette gir dem et forsprang og øker sjansene for bedre karakterer.

3. En meningsfull ferieaktivitet for barna:
Våre kurs gir barna en flott mulighet til å bruke sommerferien på en produktiv måte. I stedet for å kjede seg hjemme, kan de engasjere seg i interessante og lærerike aktiviteter som vil ha langvarig positiv effekt på skoleprestasjonene deres. I en jungel av ferieaktiviteter for barn, er våre sommerkurs noe barna garantert får nytte av.

4. Sosialt og morsomt:
Sommerskole er også en fin måte for barna deres å møte nye venner på og være en del av et engasjerende læringsmiljø. Våre kurs er ikke bare fokuserte på faglig innhold, men også på å skape en sosial og støttende atmosfære. Det er også fullt mulig å bygge opp under allerede gode relasjoner, og melde på ditt eget barn med en venn eller to.

5. Engasjerte og dyktige kursholdere:
Våre kursholdere er nøye utplukket til jobben de er satt til, har hjertet på rette stedet og brenner for at ungdom oppdager mestring og inspirasjon til læring. De vet hvordan de skal gjøre undervisningen spennende og relevant for barna deres, slik at de får mest mulig ut av hvert eneste kurs.

6. Sentrale lokaler i Oslo:
Kursene holdes i våre flotte lokaler ved Slottsparken i Oslo. Det er lett å komme seg hit med tog, buss eller trikk. Det serveres lunsj på hver kursdag.

Invester i barnas fremtid med våre sommerkurs!
Å være godt forberedt til nytt skoleår er av stor verdi for ungdommen. Vi i UNAK er dedikerte til å gi barna deres undervisning av høy kvalitet, og er ikke fornøyde før dere er fornøyde.

Se oversikt over våre kurs og priser her


Flere saker

Kjønnsfordelingen blir skjevere i høyere utdanning
Endringer i opptakskrav til høyere utdanning
Digitaliseringens innvirkning på barnas læring