Privat lærer i høyere utdanning

Privat lærer i høyere utdanning

En privat lærer i høyere utdanning kan hjelpe deg å forbedre din studiehverdag. Du lærer teknikker som hjelper deg med fokus og pugging.

Forbedre teknikk med privat lærer

Trenger du hjelp til å strukturere hverdagen? Privat lærer er en god løsning for mange hvor du får bli kjent med nye teknikker samt hjelp til oppgavestruktur.

Vi kan være behjelpelige i mange områder som for eksempel:

 • Kalkulus
 • Statistikk
 • Medikamentregning
 • Sykepleierstudier
 • Lærerutdanning
 • Matematikk på høyere nivå
 • Oppgavestruktur

Privatlærer etter ditt behov

Det er  mange løsninger for hvordan du kan ta i bruk tilbudet om privat lærer fra oss. Det aller viktigste er at vi legger opp løpet etter dine behov. Vi kan hjelpe deg om du skal ta forkurs i fag, eller om det går i å være forberedt til neste forelesning.

Viktig for veldig mange høyere utdanninger er repetisjon. Mye stoff skal sitte, derfor kan vi hjelpe deg med å repetere stoff og gi deg gode teknikker for å få det du leser til å sitte.

Årsakene til at du trenger ekstra hjelp kan være mange, men løsningen vi kan tilby deg er én. Prøv vår privat lærer idag og opplev forskjellen. Privat læreren kommer gjerne dit du er. Vi legger alltid opp til at vårt tilbud kommer dit du er, til det klokkeslettet som passer din hverdag og så ofte du føler du har behov.

Hvem kan benytte seg av privat lærer?

Alle kan ha utbytte av privatundervisning, om du trenger pugge hjelp, eller om hverdagen begynner å bli monoton. Litt ekstra oppfølging kan hjelpe med å gi deg nytt perspektiv og mer variasjon.

Vårt tilbud passer for den som har behov for å forbedre sin prestasjon og for den som trenger nye studieteknikker.

Vi tilpasser oss dine behov, alltid!

Ikke nøl med å ta kontakt selv om du ikke finner ditt fag i listen over. Vi kan hjelpe deg med de fleste fagene.

Sammen finner vi det beste opplegget for deg!  Omtaler

  Har du noen spørsmål?

  Vi ringer deg innen 24 timer.

   Vi ser eleven bak karakteren

   UNAK (Ungdomsakademiet) hjelper skoleelever å prestere bedre og utnytte sitt potensiale. Vi har i over syv år hjulpet mange forskjellige type elever. Ikke alle er skrudd sammen likt. Mange lærer bedre én-til-én, og de fokuserer lettere når det ikke er støy i omgivelser. De tør også lettere å stille spørsmål når de har fått etablert et tillitsforhold til sin PL (PrivatLærer).

   Våre dyktige og unge PL med gode pedagogiske evner hjelper elever etter deres eget behov og tempo. Det handler om å se den enkelte eleven. Det lille ekstra er ofte nok til gode skoleresultater som motiverer til høyere utdanning. Vi har registrert at kontinuerlig hjelp, også i små mengder, kan gjøre en forskjell.

   Vi hjelper uansett hvor eleven befinner seg på karakterskalaen!