Priser — _kopi

Her finner dere priser på alle våre timepakker. Pakkeprisene gjelder per elev, og fungerer som klippekort. Vår undervisningstime er på 60 minutter og vår erfaring tilsier at en undervisningsøkt på 2 timer (120 min.) er optimalt for elever. Vi anbefaler minimum en økt i uken per fag. Ved store hull fra tidligere kan det være lurt å vurdere to ganger i uken. Vi har samme pris i helger.

Dere står fritt til å bruke opp avtalte timer i den farten dere selv ønsker.

Bestill en PrivatLærer (PL) nå!

Én-til-én

Privatundervisning med eksklusiv tilgang til sin PrivatLærer (PL).

Pakke 1

660kr/time

Minimum 10 timer
Pakke 2

590kr/time

Minimum 20 timer
Pakke 3

559kr/time

Minimum 40 timer

Pakke 4

450kr/time

Minimum 80 timer
Drop-in

750kr/time

Minimum 1 time
Intensivpakke

3490(5 timer)

5 timer over maks to økter

Online-undervisning

Med moderne teknologi gjør vi det mulig for deg å ha privatundervisning som om eleven fantes i samme rom. Det spiller ingen rolle hvor i verden du befinner deg.

Drop-in

650kr/time

Minimum 1 time
Online - 10 timer

590kr/time

Minimum 10 timer
Online - 20 timer

530kr/time

Minimum 20 timer

Buddy

Ta med en venn. Dette gir en unik dynamikk i læringen.

Buddy-pakke 1

490kr/time per elev

Minimum 10 timer
Buddy-pakke 2

430kr/time per elev

Minimum 20 timer

BESTE KOMBINASJON PÅ PRIS OG KVALITET!

Vår erfaren gründer med over 13 års erfaring tilbyr en motivasjonssamtale som inkluderer både studieteknikk og hjelp til karriereveiledning.

 

Egne undervisningslokaler UNAK er eneste aktør på markedet som tilbyr undervisning i enge lokaler i Oslo. Vi har moderne lokaler som ligger sentralt på Skøyen, Vika og Helsfyr.

Hjemmeundervisning Ved hjemmeundervisning tilkommer det et reisetillegg avhengig av reisetiden med kollektiv transport. Minimum kr. 120,- per oppmøte.

Fornøydgaranti Det vil si at dere kan trekke dere fra avtalen innen ti dager (to økter) er gjennomført, uansett grunn, selv om dere har signert kontrakten. Dere betaler da kun for de timene som er undervist. Det betyr også at dere ikke trenger å betale fakturaen før det er gjennomført to økter.

Lærergaranti For en god læringsprosess, er det viktig at eleven er trygg på sin PrivatLærer (PL) og tør å stille spørsmål. Dersom det mot formodning vise seg at kjemien ikke passer, eller at det ikke fungerer optimalt, kan dere når som helst, i hele avtaleperioden, be om å få byttet PrivatLæreren (PL).

Veiledningssamtale Alle våre pakker (utenom dropin) inkluderer gratis veiledningssamtale med eleven og foreldre tilstede.

Ved bestilling av større pakker, tilbyr vi kostnadsfritt avdragsordning.

 

Bestill en PrivatLærer (PL) nå!

Har du noen spørsmål?

Vi ringer deg innen 24 timer.