Omtaler

 • kjempeflink til å formulere seg på en forstående måte, og kreativ på ulike metoder for å lære og huske. Hjalp meg mye til å komme meg gjennom 2. Året på Vernepleien, da jeg ikke klarte å komme meg gjennom medikamenteksamen. Han klarte å få meg til å knekke koden til denne type matte, slik at jeg endelig fikk bestått!
  Krisine Fjellvær Trondheim 25.08.2018
 • ★ ★ ★ ★ ★

  «Eleven – og vi foreldre – er svært fornøyd med undervisningen. Nehir er veldig dyktig og forklarer godt. Ungdomsakademiet er profesjonelle og gode til å følge opp.»

  Kristin Amundsen Oslo 26.04.2018
 • Er veldig fornøyd med undervisningen. Trodde jeg var ferdig med matematikk da jeg gikk ut av vgs med en toer i R2 for fire år siden, men ble til min store skrekk nødt til å ta et brukerkurs knyttet til biologistudiene. Gjennom privattimene lærte jeg å se på faget med et nytt blikk, og vurderer nå å gå videre med kalkulus1. En god investering.
  Simen Linnerud Oslo 21.12.2017
 • Hei Hans Kristian hadde denne sommer 10 timer med lesekurs i engelsk. Vi tenkte det kunne hjelpe før start på ungdomskolen. Han kom godt over ens med Stian. Han klarte mesterstykke med å få Hans Kristian til å trives. Virket som han gledet seg til hver gang.
  Marianne Gløersen Asker 15.08.2018
 • Uyen var veldig flink til å lære meg det jeg ikke hadde fått med meg i timen, og masse mer. Hun er flink til å variere læringstekninker og har introdusert meg til nye hjelpsomme metoder. Jeg fikk bedre karakter etter bare et par timer med Uyen.
  Emma Enger Skøyen 22.08.2018
 • Ida tror tentamen gikk bra, hun føler hun hadde mye igjen for hjelpen fra Oriana kvelden før! Hun fikk gode svar på alle spørsmålene hun lurte på, og ikke minst det at hun fikk så gode tilbakemeldinger på at hun var så flink gjorde underverker for selvtilliten 🙂
  IdaOslo 18.05.2017