Omtaler

 • ★ ★ ★ ★ ★

  “Ingrid har hatt matteundervisning hjemme med våre to gutter i 10 klasse og 3 klasse R2. Hun stiller velvillig opp og har vært til stor nytte for begge guttene. Vi er veldig takknemlig for de gangene hun har stilt på kort varsel slik at de har kunnet ta inn tapt undervisning etter sykdom og treningssamlinger.”

  Morten Fornes
 • Uyen var veldig flink til å lære meg det jeg ikke hadde fått med meg i timen, og masse mer. Hun er flink til å variere læringstekninker og har introdusert meg til nye hjelpsomme metoder. Jeg fikk bedre karakter etter bare et par timer med Uyen.
  Emma Enger Skøyen 22.08.2018
 • Er veldig fornøyd med undervisningen. Trodde jeg var ferdig med matematikk da jeg gikk ut av vgs med en toer i R2 for fire år siden, men ble til min store skrekk nødt til å ta et brukerkurs knyttet til biologistudiene. Gjennom privattimene lærte jeg å se på faget med et nytt blikk, og vurderer nå å gå videre med kalkulus1. En god investering.
  Simen Linnerud Oslo 21.12.2017
 • Ida tror tentamen gikk bra, hun føler hun hadde mye igjen for hjelpen fra Oriana kvelden før! Hun fikk gode svar på alle spørsmålene hun lurte på, og ikke minst det at hun fikk så gode tilbakemeldinger på at hun var så flink gjorde underverker for selvtilliten 🙂
  IdaOslo 18.05.2017
 • ★ ★ ★ ★ ★

  “Veldig bra opplegg som var tilpasset til det jeg trengte med en dyktig lærer. God oppfølging. Dette var til stor hjelp før eksamen..”

  Arne Askvig Skøyen 15.03.2018
 • For meg har dette vært en meget positiv opplevelse da jeg har fått en mye bedre forståelse for stoffet. Læreren hjelper med det eleven trenger og forklarer tydelig dersom eleven har problemer med å forstå. – Matematikk R2
  Joakim N. Eckerman Helsfyr 20.06.2017