Omtaler

 • ★ ★ ★ ★ ★

  “Ingrid har hatt matteundervisning hjemme med våre to gutter i 10 klasse og 3 klasse R2. Hun stiller velvillig opp og har vært til stor nytte for begge guttene. Vi er veldig takknemlig for de gangene hun har stilt på kort varsel slik at de har kunnet ta inn tapt undervisning etter sykdom og treningssamlinger.”

  Morten Fornes
 • ★ ★ ★ ★ ★

  “Eleven – og vi foreldre – er svært fornøyd med undervisningen. Nehir er veldig dyktig og forklarer godt. Ungdomsakademiet er profesjonelle og gode til å følge opp.”

  Kristin Amundsen Oslo 26.04.2018
 • Uyen var veldig flink til å lære meg det jeg ikke hadde fått med meg i timen, og masse mer. Hun er flink til å variere læringstekninker og har introdusert meg til nye hjelpsomme metoder. Jeg fikk bedre karakter etter bare et par timer med Uyen.
  Emma Enger Skøyen 22.08.2018
 • kjempeflink til å formulere seg på en forstående måte, og kreativ på ulike metoder for å lære og huske. Hjalp meg mye til å komme meg gjennom 2. Året på Vernepleien, da jeg ikke klarte å komme meg gjennom medikamenteksamen. Han klarte å få meg til å knekke koden til denne type matte, slik at jeg endelig fikk bestått!
  Krisine Fjellvær Trondheim 25.08.2018
 • Ida tror tentamen gikk bra, hun føler hun hadde mye igjen for hjelpen fra Oriana kvelden før! Hun fikk gode svar på alle spørsmålene hun lurte på, og ikke minst det at hun fikk så gode tilbakemeldinger på at hun var så flink gjorde underverker for selvtilliten 🙂
  IdaOslo 18.05.2017
 • For meg har dette vært en meget positiv opplevelse da jeg har fått en mye bedre forståelse for stoffet. Læreren hjelper med det eleven trenger og forklarer tydelig dersom eleven har problemer med å forstå. – Matematikk R2
  Joakim N. Eckerman Helsfyr 20.06.2017