Omtaler

 • ★ ★ ★ ★ ★

  «Veldig bra opplegg som var tilpasset til det jeg trengte med en dyktig lærer. God oppfølging. Dette var til stor hjelp før eksamen..»

  Arne Askvig Skøyen 15.03.2018
 • Uyen var veldig flink til å lære meg det jeg ikke hadde fått med meg i timen, og masse mer. Hun er flink til å variere læringstekninker og har introdusert meg til nye hjelpsomme metoder. Jeg fikk bedre karakter etter bare et par timer med Uyen.
  Emma Enger Skøyen 22.08.2018
 • ★ ★ ★ ★ ★

  «Eleven – og vi foreldre – er svært fornøyd med undervisningen. Nehir er veldig dyktig og forklarer godt. Ungdomsakademiet er profesjonelle og gode til å følge opp.»

  Kristin Amundsen Oslo 26.04.2018
 • Hei Hans Kristian hadde denne sommer 10 timer med lesekurs i engelsk. Vi tenkte det kunne hjelpe før start på ungdomskolen. Han kom godt over ens med Stian. Han klarte mesterstykke med å få Hans Kristian til å trives. Virket som han gledet seg til hver gang.
  Marianne Gløersen Asker 15.08.2018
 • Er veldig fornøyd med undervisningen. Trodde jeg var ferdig med matematikk da jeg gikk ut av vgs med en toer i R2 for fire år siden, men ble til min store skrekk nødt til å ta et brukerkurs knyttet til biologistudiene. Gjennom privattimene lærte jeg å se på faget med et nytt blikk, og vurderer nå å gå videre med kalkulus1. En god investering.
  Simen Linnerud Oslo 21.12.2017
 • For meg har dette vært en meget positiv opplevelse da jeg har fått en mye bedre forståelse for stoffet. Læreren hjelper med det eleven trenger og forklarer tydelig dersom eleven har problemer med å forstå. – Matematikk R2
  Joakim N. Eckerman Helsfyr 20.06.2017