Omtaler

 • ★ ★ ★ ★ ★

  “Veldig bra opplegg som var tilpasset til det jeg trengte med en dyktig lærer. God oppfølging. Dette var til stor hjelp før eksamen..”

  Arne Askvig Skøyen 15.03.2018
 • Hei Hans Kristian hadde denne sommer 10 timer med lesekurs i engelsk. Vi tenkte det kunne hjelpe før start på ungdomskolen. Han kom godt over ens med Stian. Han klarte mesterstykke med å få Hans Kristian til å trives. Virket som han gledet seg til hver gang.
  Marianne Gløersen Asker 15.08.2018
 • Ida tror tentamen gikk bra, hun føler hun hadde mye igjen for hjelpen fra Oriana kvelden før! Hun fikk gode svar på alle spørsmålene hun lurte på, og ikke minst det at hun fikk så gode tilbakemeldinger på at hun var så flink gjorde underverker for selvtilliten 🙂
  IdaOslo 18.05.2017
 • ★ ★ ★ ★ ★

  “Ingrid har hatt matteundervisning hjemme med våre to gutter i 10 klasse og 3 klasse R2. Hun stiller velvillig opp og har vært til stor nytte for begge guttene. Vi er veldig takknemlig for de gangene hun har stilt på kort varsel slik at de har kunnet ta inn tapt undervisning etter sykdom og treningssamlinger.”

  Morten Fornes
 • kjempeflink til å formulere seg på en forstående måte, og kreativ på ulike metoder for å lære og huske. Hjalp meg mye til å komme meg gjennom 2. Året på Vernepleien, da jeg ikke klarte å komme meg gjennom medikamenteksamen. Han klarte å få meg til å knekke koden til denne type matte, slik at jeg endelig fikk bestått!
  Krisine Fjellvær Trondheim 25.08.2018
 • Uyen var veldig flink til å lære meg det jeg ikke hadde fått med meg i timen, og masse mer. Hun er flink til å variere læringstekninker og har introdusert meg til nye hjelpsomme metoder. Jeg fikk bedre karakter etter bare et par timer med Uyen.
  Emma Enger Skøyen 22.08.2018