Privatist _kopi

Privatist

UNAK Privatundervisning > Privatist

Et steg nærmere drømmestudie som privatist

Forbedre dine karakterer som privatist

Som privatist hos oss kan du velge mellom flere pakketilbud på privatundervisning. Du velger den løsningen som passer deg og dine behov best. Er du strukturert og planlegger godt, men skulle gjerne pratet med noen for å få litt utfordringer eller bekreftelser legger vi opp til de minste pakkene.

Trenger du mer oppfølging, bedre tilrettelegging, har vi pakker som dekker flere timer med privatundervisning.

Vi har et rimelig tilbud med mange og engasjerte lærere for deg som er privatist. Som privatist hos oss bestemmer du selv når på dagen, hvilke dager du vil ha private timer, og hvor undervisningen skal foregå.


  Kom i gang her

 • Privat leksehjelp i hjemmet

 • Gratis kartleggingstime

 • Sertifiserte undervisere

 • Tilfredshetsgaranti


 • Bli kontaktet i løpet av 24 timer


  Privatist med jobb

  Mange ønsker noen kroner ekstra selv om man studerer. Vår undervisning baserer seg fullt på dine behov. Slik kan du fint kombinere det å være privatist med en jobb eller studier ved siden av.Det er et godt eksempel for den som tar eksamener for å komme inn på høyere utdanning å ta en mindre jobb i tilsvarende yrke, slik kombinere erfaring med utdanning.Mange arbeidsgivere ser etter erfaring like så godt som utdanning, derfor er det viktig for oss å gjøre hverdagen til våre privatister så fleksibel som mulig.

  Påmelding til privatisteksamen

  Privatisteksamen arrangeres av fylkeskommunen, og du selv er ansvarlig for å melde deg opp til privatisteksamen.
  Påmelding til privatisteksamen gjøres via privatistweb.no

  Påmeldingsfrister

  Høstsemester 15. september
  Vårsemesteret 1. februar

  Eksamensavgift

  1.048,- for nye fag
  2.168,- for fag hvor du har karakter fra før

  Førstegangsvitnemål

  Visste du at hvis du forbedrer karakterer før du er ferdig på VGS, så telles dette fortsatt som førstegangsvitnemål?

  Pakkeløsninger for privatister

  Vi har både 10, 20, 40 og 80 timers pakker. De fleste klarer seg med en 20 eller 40 timers pakke, avhengig av egeninnsats. Se hele prisoversikten.

  For spørsmål eller gratis rådgivning, ta kontakt med oss.

  Hvilke fag kan vi hjelpe deg med?

  Vi kan hjelpe deg med alle muntlige og teoretiske fag på den videregående skolen.

  Samtlige matematikkfag, 1P, 2P, 1T, S1, S2, R1, R2.

  Fysikk 1 og Fysikk 2, Kjemi 1 og Kjemi 2.

  Norsk 3, Alle språkfag og samfunnsfag

  Omtaler

  For meg har dette vært en meget positiv opplevelse da jeg har fått en mye bedre forståelse for stoffet. Læreren hjelper med det eleven trenger og forklarer tydelig dersom eleven har problemer med å forstå. - Matematikk R2
  Joakim N. Eckerman
  Helsfyr 20.06.2017
  "Veldig bra opplegg som var tilpasset til det jeg trengte med en dyktig lærer. God oppfølging. Dette var til stor hjelp før eksamen.."
  Arne Askvig
  Skøyen 15.03.2018
  "Ingrid har hatt matteundervisning hjemme med våre to gutter i 10 klasse og 3 klasse R2. Hun stiller velvillig opp og har vært til stor nytte for begge guttene. Vi er veldig takknemlig for de gangene hun har stilt på kort varsel slik at de har kunnet ta inn tapt undervisning etter sykdom og treningssamlinger."
  Morten Fornes

  Har du noen spørsmål?

  Vi ringer deg innen 24 timer.

   Vi ser eleven bak karakteren

   UNAK (Ungdomsakademiet) hjelper skoleelever å prestere bedre og utnytte sitt potensiale. Vi har i over syv år hjulpet mange forskjellige type elever. Ikke alle er skrudd sammen likt. Mange lærer bedre én-til-én, og de fokuserer lettere når det ikke er støy i omgivelser. De tør også lettere å stille spørsmål når de har fått etablert et tillitsforhold til sin PL (PrivatLærer).

   Våre dyktige og unge PL med gode pedagogiske evner hjelper elever etter deres eget behov og tempo. Det handler om å se den enkelte eleven. Det lille ekstra er ofte nok til gode skoleresultater som motiverer til høyere utdanning. Vi har registrert at kontinuerlig hjelp, også i små mengder, kan gjøre en forskjell.Vi hjelper uansett hvor eleven befinner seg på karakterskalaen!