Privat lærer i høyere utdanning _kopi

Privat lærer i høyere utdanning

UNAK Privatundervisning > Privat lærer i høyere utdanning

Privat lærer i høyere utdanning

En privat lærer i høyere utdanning kan hjelpe deg å forbedre din studiehverdag. Du lærer teknikker som hjelper deg med fokus og pugging.

Forbedre teknikk med privat lærer

Trenger du hjelp til å strukturere hverdagen? Privat lærer er en god løsning for mange hvor du får bli kjent med nye teknikker samt hjelp til oppgavestruktur.

Vi kan være behjelpelige i mange områder som for eksempel:

 • Kalkulus
 • Statistikk
 • Medikamentregning
 • Sykepleierstudier
 • Lærerutdanning
 • Matematikk på høyere nivå
 • Oppgavestruktur


  Kom i gang her

 • Privat leksehjelp i hjemmet

 • Gratis kartleggingstime

 • Sertifiserte undervisere

 • Tilfredshetsgaranti


 • Bli kontaktet i løpet av 24 timer


  Privatlærer etter ditt behov

  Det er  mange løsninger for hvordan du kan ta i bruk tilbudet om privat lærer fra oss. Det aller viktigste er at vi legger opp løpet etter dine behov. Vi kan hjelpe deg om du skal ta forkurs i fag, eller om det går i å være forberedt til neste forelesning.

  Viktig for veldig mange høyere utdanninger er repetisjon. Mye stoff skal sitte, derfor kan vi hjelpe deg med å repetere stoff og gi deg gode teknikker for å få det du leser til å sitte.

  Årsakene til at du trenger ekstra hjelp kan være mange, men løsningen vi kan tilby deg er én. Prøv vår privat lærer idag og opplev forskjellen. Privat læreren kommer gjerne dit du er. Vi legger alltid opp til at vårt tilbud kommer dit du er, til det klokkeslettet som passer din hverdag og så ofte du føler du har behov.

  Hvem kan benytte seg av privat lærer?

  Alle kan ha utbytte av privatundervisning, om du trenger pugge hjelp, eller om hverdagen begynner å bli monoton. Litt ekstra oppfølging kan hjelpe med å gi deg nytt perspektiv og mer variasjon.

  Vårt tilbud passer for den som har behov for å forbedre sin prestasjon og for den som trenger nye studieteknikker.

  Vi tilpasser oss dine behov, alltid!

  Ikke nøl med å ta kontakt selv om du ikke finner ditt fag i listen over. Vi kan hjelpe deg med de fleste fagene.Sammen finner vi det beste opplegget for deg!

  Omtaler

  kjempeflink til å formulere seg på en forstående måte, og kreativ på ulike metoder for å lære og huske. Hjalp meg mye til å komme meg gjennom 2. Året på Vernepleien, da jeg ikke klarte å komme meg gjennom medikamenteksamen. Han klarte å få meg til å knekke koden til denne type matte, slik at jeg endelig fikk bestått!
  Krisine Fjellvær
  Trondheim 25.08.2018
  Er veldig fornøyd med undervisningen. Trodde jeg var ferdig med matematikk da jeg gikk ut av vgs med en toer i R2 for fire år siden, men ble til min store skrekk nødt til å ta et brukerkurs knyttet til biologistudiene. Gjennom privattimene lærte jeg å se på faget med et nytt blikk, og vurderer nå å gå videre med kalkulus1. En god investering.
  Simen Linnerud
  Oslo 21.12.2017

  Har du noen spørsmål?

  Vi ringer deg innen 24 timer.

   Vi ser eleven bak karakteren

   UNAK (Ungdomsakademiet) hjelper skoleelever å prestere bedre og utnytte sitt potensiale. Vi har i over syv år hjulpet mange forskjellige type elever. Ikke alle er skrudd sammen likt. Mange lærer bedre én-til-én, og de fokuserer lettere når det ikke er støy i omgivelser. De tør også lettere å stille spørsmål når de har fått etablert et tillitsforhold til sin PL (PrivatLærer).

   Våre dyktige og unge PL med gode pedagogiske evner hjelper elever etter deres eget behov og tempo. Det handler om å se den enkelte eleven. Det lille ekstra er ofte nok til gode skoleresultater som motiverer til høyere utdanning. Vi har registrert at kontinuerlig hjelp, også i små mengder, kan gjøre en forskjell.Vi hjelper uansett hvor eleven befinner seg på karakterskalaen!