Home-page

Få bedre karakterer som motiverer privatundervisning

Privat under visjon

Slik fungerer privatundervisning med privatlærer.

Vi er med deg hele veien fra Clarifying needs to som opplever suksess

Riktig veileder

Vi finner den perfekte mentoren for deg

UNAK Privatundervisning

UNAK (Ungdomsakademiet) hjelper skoleelever til å prestere bedre og utnytte potensialet sitt gjennom privatundervisning. Vi har hjulpet mange ulike typer studenter i over syv år. Ikke alle er skrudd likt sammen. Mange lærer bedre en-til-en, og de fokuserer lettere når det ikke er omgivelsesstøy. De tør også lettere stille spørsmål når de har etablert et tillitsforhold til sin PL (Privatlærer).

Våre dyktige og unge PL med gode pedagogiske evner hjelper elevene etter eget behov og tempo. Det handler om å se den enkelte elev. Det lille ekstra er ofte nok til gode skoleresultater som motiverer til høyere utdanning. Vi har lagt merke til at kontinuerlig hjelp, selv i små mengder, kan utgjøre en forskjell. Vi hjelper til uansett hvor eleven befinner seg på karakterskalaen!

female, library, student-1822679.jpg

Slik skal vi gjøre det

UNAK fokuserer utelukkende på en-til-en privatundervisning. Våre unge og dyktige PL (PrivateTeachers) gir barnet ditt en veldig personlig læringsopplevelse som er skreddersydd. Undervisningen foregår i ditt barns tempo, og gir trygge rammer for å stille spørsmål om vanskelige temaer. Over tid gir dette en bedre selvfølelse og mestring.

Uforpliktende samtale

Dere kan kontakte oss på epost eller telefon 400 66 466 for å drøfte behovet eller avklare eventuelle spørsmål. Vi svarer dere innen 24 timer.

Bestilling av PL (Privatlærer)

Enten direkte via denne linken eller etter en samtale med en av våre hyggelige koordinatorene, legger dere inn bestilling av en PL (PrivatLærer). Dere beskriver dagens situasjon, eventuelle preferanser og antall timer.

Oppstart med motivasjonssamtale

Så fort vi kan bekrefte deres ønsker, sender vi dere forslag til dag og tid for oppstart. Hvis ønskelig kan dere også bestille oppstart med en motivasjonssamtale der også foreldrene er velkommen.

Fornøydgaranti

Inntil to økter kan dere trekke dere fra avtalen, eller endre på pakken kostnadsfritt. Under hele avtaleperioden kan dere bytte deres PL når som helst.

Privatundervisning gir resultater

Slik kan vi sammen gi eleven bedre motivasjon og økt forståelse i faget. Dette resulterer i de fleste tilfellene forbedring av karakterer. Les om andres erfaringer.

Privatundervisning gir resultater

Slik kan vi sammen gi eleven bedre motivasjon og økt forståelse i faget. Dette resulterer i de fleste tilfellene forbedring av karakterer. Les om andres erfaringer.

Andres erfaringer med privatundervisning

99,2% vil anbefale oss til andre – se hvorfor her

"He has gone from being insecure because of all the teaching he has lost, to reach to be safe in subjects.com "

Mor til Victor, 15 år

“Han har gått fra å være usikker på grunn av all undervisningen han har mistet, til nå å være trygg i fagene .com"

Mor til Victor, 15 år

“Han har gått fra å være usikker på grunn av all undervisningen han har mistet, til nå å være trygg i fagene .com"

Mor til Victor, 15 år

Har du noen spørsmål ?

Det har hatt en veldig positiv innvirkning på Camillas motivasjon når det kommer til matte. Navn: Karin Warset Bosted: Hosle, Bærum Datteren Camilla i 10. klasse ved Hosletoppen skole Hvilket fag har Camilla privatundervisning i? Camilla har PL i matte. Hva gjorde at du valgte å gi Camilla privatundervisning ved UNAK? Jeg hadde hørt mye positivt om deg gjennom en bekjent. Har det å ha PL hatt en positiv innvirkning på barnets motivasjon? Det har hatt en veldig positiv innvirkning på Camillas motivasjon når det kommer til matte. Før var matematikk noe hun fryktet og gruet seg til…