SommerBoost

SommerBoost
unakadmin

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/unak5905/public_html/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89
SommerBoost

To uavhengige studier har påvist at vår IQ reduseres over sommerferien, og at den reduseres ytterligere for hver måned vi er borte fra skolen.

Psykologen Harris Cooper gikk i 1996 gjennom tilgjengelig forskning på området, og viste at elevene reduserte sitt kunnskapsnivå med en hel måned over sommeren. Dette betyr at elever som hadde et visst ferdighetsnivå i juni, ble satt tilbake til mai-nivå når de starter på skolen i august.

SommerBoost

Vi synes gratistilbudet “Sommerskolen” i regi av Osloskolen er et fantastisk tilbud for de yngste. Vi kjenner samtidig til at tilbudet er sprengt, og til at tidspunktet det arrangeres ikke passer for alle. UNAK har i over fem år hatt en sommerkampanje , hvor vi tilbyr én-til-én undervisning med en PrivatLærer (PL). Vi synes dette er et godt tilbud til elever som ønsker noe annet enn klasseromsundervisning. Gjennom denne sommerkampanjen gir vi enda flere familier mulighet for å teste ut privatundervisningen.

Personlig trener

– Før ble det sett på som litt snobbete å trene med personlig trener. Så ble det vanlig. Det kommer til å bli like vanlig med personlig lærer, mener Arshad Jamil, daglig leder i UNAK.

 

Det er viktig med avkobling, men samtidig er det viktig at du bruker den lange sommerferien til å tette noen hull, eller repetere ett eller to fag. Mye av jobben kan du gjøre på egenhånd, men skulle det likevel være behov for profesjonell leksehjelp eller en PL, står våre unge og dyktige PL parat til å hjelpe ditt barn gjennom hele sommerferien.

Sjekk kampanjepriser

Øker forskjeller

— Et gjennomgående forskningsfunn er at sommerferien er en tid da forskjellen mellom de gode og mindre gode elevene blir større, sier Vibeke Opheim til Aftenposten, forsker hos Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning (NIFU).

Hun peker på at undervisning i sommerferien i beste fall kan bidra til å utjevne denne forskjellen, ved å tilby faglig stimuli også til elever med svake skoleresultater.

UNAK opplever økt etterspørsel for hvert år

— Flere og flere foreldre tar kontakt, og som regel klarer vi å innfri de fleste ønskene. Vi kjenner til at overgangene fra barneskolen til ungdomsskolen, og fra ungdomsskolen til videregående kan være tøffe, og med SommerBoost kan foreldrene bidra til å gi barna sine en “flying start”. Noen elever kan være motvillige i starten, men når de først kommer i gang virker de svært fornøyde. De fleste går opp en eller to karakterer, sier Jamil.


Kontakt oss

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*